Mikä on Roiske?

”Roiskeen oluen voi nauttia yksin, kaksin tai porukassa. Se maistuu yhtä hyvältä niin pimeän talvisen illan lempeässä hiljaisuudessa kuin kuuman kesäpäivän riemukkaassa vietossa. Maukkaan lopputuloksen lisäksi meillä on toinenkin oleellinen tavoite. Haluamme sitoa tuotteeseemme kaiken sen hyvän fiiliksen, jonka olemme itse saaneet kokea rakkaan harrastuksemme parissa!”

-Roiskeen taustavoimat

Roiskeen taustalla vaikuttaa neljä kaverusta, joita yhdistää yhteisen nuoruuden lisäksi yhä edelleen kasvava intohimo olutta kohtaan. Roiskeen siemen on kylvetty jo nuoruusvuosien aikana, mutta varsinainen idea oluen valmistamisesta heräsi vasta muutamia vuosia sitten. Monien kokeilujen, onnistumisten sekä epäonnistumisten kautta on päästy tilanteeseen, jossa voimme ylpeinä todeta että kulutettu aika ei ole mennyt hukkaan. Ensimmäinen erä Roiske Advanced IPAa pullotettiin helmikuun puolivälissä, toinen erä on valmistumassa pääsiäiseksi. Jos haluat tuotetta valikoimiisi, ota rohkeasti yhteyttä.

Uusien tuotteiden kehityksen hoidamme omilla laitteillamme, mutta isommassa mittakaavassa kaupallisien erien suhteen luotamme yhteistyökumppaniimme, United Gypsies Breweryyn. He valmistavat tuotteen reseptiikkamme pohjalta omilla tuotantolaitteillaan ja ammattitaidollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *