Meitä ohjaavat arvot

Käytämme tuotteissamme laadukkaita raaka-aineita saavuttaaksemme mahdollisimman puhtaan maun. Vaikka tuotteissamme on käytetty pääasiassa perinteisiä oluen valmistuksen raaka-aineita, löytyy oluistamme autenttisia makuja. Nämä saadaan aikaan yhdistelemällä raaka-aineita ja muokkaamalla valmistusprosessia ennakkoluulottomasti. Emme pyri kilpailemaan jo markkinoilla olevien tuotteiden makumaailmojen kanssa vaan yritämme löytää oluisiimme omanlaisiamme makuvivahteita. Suunnittelemme tuotteemme tinkimättömällä asenteella. Tärkeää meille on se, että voimme suoraselkäisesti sanoa valmistaneemme sellaisia tuotteita joita itse haluamme nauttia.

Tekemisemme ohjenuorana toimii rentous. Emme ota oluen valmistusta liian tosissaan emmekä pyri mahtumaan mihinkään ennalta asetettuun muottiin. Haluamme myös välittää tätä fiilistä kuluttajille. Juuremme ovat kaupunkien ulkopuolella ja yritämme välittää palan tätä maaseudun rentoutta kaikille asiakkaillemme. Toivomme että oluemme mahdollistaa hetken hengähdystauon kiireen täyttämän arjen keskellä, ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiakkaamme ovat meille kaiken tekemisen keskiössä ja toivomme saavuttavamme välittömän yhteyden heihin. Haluamme kuulla asiakkaidemme mielipiteitä tuotteistamme ja tätä kautta jatkuvasti parantaa toimintaamme. Hyvän fiiliksen ja rentouden pitää tarttua myös kaikkiin asiakkaisiimme, jotka päättävät nauttia oluttamme tilanteessa kuin tilanteessa. Toiminnan kehittyessä ja kasvaessa, haluamme kuunnella asiakkaitamme ja pyrkiä toteuttamaan heidän toiveitaan niin tuotteisiin kuin toimintaamme liittyen.